Versnellingsbak revisie

Ook voor versnellingsbak revisie isĀ Hakkers Autotechniek Hardenberg het juiste adres. Wij zijn gekwalificeerd om alle versnellingsbak problemen te repareren.

Versnellingsbak revisie

Versnellingsbak revisieHakkers Autotechniek staat voor hoogwaardige versnellingsbak revisie. Kennis en ervaring zijn belangrijk om dit specifieke werk te kunnen uitvoeren. Met de nieuwste technische kennis en gereedschappen zijn wij in staat een revisie optimaal uit te voeren. Bij een versnellingsbak revisie lopen wij de versnellingsbak volledig na, alle onderdelen worden stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage, hun werking en schade. Door een combinatie van kennis, kwaliteit en service zorgen wij weer voor een goed werkende versnellingsbak.

Daarna zullen wij deĀ versnellingsbak zorgvuldig testen om zeker te weten dat wij een goed eindproduct afleveren. Dankzij onze testbank kunnen wij de versnellingsbak volledig testen en worden de afzonderlijke kleppenhuizen op hun werkzaamheid getest.

Versnellingsbak revisie handgeschakeldRevisie handgeschakelde versnellingsbakken

Bij de revisie van uw handgeschakelde versnellingsbak wordt deze volledig gedemonteerd en grondig gereinigd. Standaard worden alle lagers vernieuwd, de synchroon messen en keerringen vervangen. Ook de tandwielen die aan slijtage onderhevig zijn worden vervangen.

 

 

Versnellingsbak revisie automaatRevisie automatische versnellingsbakken

Bij het reviseren wordt uw automatische versnellingsbak totaal gedemonteerd en grondig gereinigd. Wij inspecteren alle onderdelen en vervangen onderdelen die daar aan toe zijn. Als het nodig is worden er modificaties toegepast. Na de revisie kan uw versnellingsbak weer voor lange tijd zonder problemen functioneren.

 

Meer dan alleen versnellingsbak revisie

Zo leveren wij ook verschillende onderdelen voor tal van transmissies, beschikken wij over een grote voorraad versnellingsbakken en kunnen wij vaak telefonische diagnoses stellen over uw versnellingsbak. Zo weet u meteen wat er aan de hand is en of een revisie van de versnellingsbak nodig is.

Versnellingsbak revisie kosten

Als de versnellingsbak van uw auto kapot is wilt u uiteraard zo snel mogelijk weer kunnen rijden. Wij kunnen uw versnellingsbak vervangen of indien niet voorradig uw eigen versnellingsbak reviseren. Natuurlijk wilt u van te voren weten wat de reparatie gaat kosten, indien nodig met het uit- en inbouwen, inclusief nieuwe versnellingsbak olie en indien gewenst een nieuwe koppelingsset monteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Wij geven u graag het beste advies!